Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели - хотели в Европа

Хотели

May 31, 2013

Хотели на тема авиация

Tags: , , , , , , ,

Предлагаме на вашето внимание хотели, чийто дизайн е изцяло изграден върху концепцията за прилика със самолет. Вдъхновяващите места за отсядане, които ви препоръчваме са в Китай и в Коста Рика и в Швеция и са наистина уникални.

Лукс в Китай

Луксозният хотел е открит наскоро и се помещава в необичайната обстановка на бивш руски самолетоносач в Китай. Плаващият хотел се намира във военен увеселителен парк на военна тема в североизточната част на Китай. Отначало може и да ви се стори поостарял изоставен, но всъщност хотел Тянжин предлага на гостите си петзвезден лукс и разполага с две президентски апартамента на борда на превърнатия в търговски обект бивш плавателен съд.

Приключения в Коста Рика

Пътешествениците, които търсят далечни и вълнуващи приключения, вече имат възможността да прекарат нощта в преустроен пътнически самолет в Коста Рика. Хотелът се нарича Costa Verde и предлага тристаен апартамент, който е модернизирана версия на самолет Boeing 727 от 1965 г. Интригуващият хотел се намира буквално на ръба на националния парк близо до Кепос, на два часа път с кола от международното летище в Сан Хосе. Цените за престой започват от 250 щатски долара и включват удивителна гледка от «палубата», която се намира на дясното крило на самолета.

И Швеция не изостава

В Швеция, търсещите приключения някъде по-наблизо и на по-ниски цени, могат да запазят стая в изведения от експлоатация модел 747 на международното летище Арланда в Стокхолм.

Така нареченият Jumbo Hostel, отворил врати преди 5 години през 2008 г., изцяло отговаря на името си. Хостелът се намира в в реновиран джъмбо джет, съвсем близо до летището. Много от гостите му го смятат за много удобен, особено когато се налага да се лети с ранни полети или след късни приземявания.

И въпреки че този хотел не е централно разположен в град Стокхолм, като един от най-близките хотели до летището, той е много предпочитано място за отсядане. Казват, че най-интересен бил апартаментът в пилотската кабина, който предлага панорамна гледка към летището и за разлика от другите стаи – самостоятелна баня.

Sorry, the comment form is closed at this time.

X